آموزش سئو از 0 تا 100 کاملا رایگان (از مقدماتی تا پیشرفته)

آموزش سئو از 0 تا 100 کاملا رایگان

فهرست مقاله

هدف اصلی شما از آموزش سئو و یادگیری آن دقیقا چیست و چرا قصد دارید این دانش را یاد بگیرید؟ شاید شنیدن کلمه سئو برای شما جدید باشد و یا اصلاً ذهنیتی نسبت به آن نداشته باشید و تازه می‌خواهید بدانید سئو چیست و چه کاربردی دارد و چرا آن‌قدر بین کسانی که در اینترنت و کسب‌ و کارهای اینترنتی فعال هستند رواج پیدا کرده است.

اگر هم می‌دانید سئو دقیقاً چیست و چه کاربردی دارد ولی می‌خواهید دست ‌به ‌کار شوید و فراتر از دانسته‌هایتان پیش بروید دقیقاً جای درستی هستید شما در ادامه با مسیر یادگیری سئو و رسیدن به یک متخصص حرفه‌ای در این صنعت آشنا خواهید شد.

 

سئو چیست و چه کاربردی دارد؟

کلمه‌ی سئو (SEO) مختصر شده سه کلمه Search Engine Optimization است و معنی دقیق‌تر آن یعنی بهینه‌سازی برای موتورهای جستجوگر می‌باشد. خوب احتمالاً این تعریف را بارها و بارها در سایت‌های مختلف شنیده باشید و خیلی هم برای شما قابل‌درک نبوده است، حتی ویکی‌پدیا نیز از این تعریف استفاده می‌کند حالا ما آن را ملموس‌تر خواهیم کرد.

سئو در واقع یکسری از فرآیندهای نسبتاً ثابت و شناخته‌ای شده است که سایت و صفحات وب‌سایت شما را برای موتورهای جستجوگر نظیر گوگل، بینگ، یاهو و… بهینه می‌کند تا آن‌ها به درک صحیح‌تری از کار و محتوای سایت شما دست یابند.

البته باید این را هم متذکر شویم که تمامی الگوریتم‌ها و متدهای سئو برای حتی متخصص‌ترین افراد دنیا نیز شناخته شده نیست چون این راز موفقیت سایت بزرگی چون گوگل است که برای حفظ آن موارد امنیتی شدیدی وضع شده است.

دانسته‌های امروز ما نتیجه موارد محدودی از اطلاعات منتشر شده توسط گوگل و تجربیات چندین ساله متخصصینی است که در این حوزه با صرف وقت و هزینه زیاد توانسته‌اند به آن‌ها دست یابند و در حال حاضر در اختیار ما قرار دارند.

قبل از رفتن به ادامه آموزش سئو و پرداختن به بخش‌های مهم و دادن نقشه راه می‌خواهم با ذکر یک مورد شما را با کارکرد گوگل و اهمیت سئو آشناتر کنم.

 

مثالی از قدرت سئو در موفقیت کسب و کارهای اینترنتی

فرض کنید شما مغازه‌ای در یک کویر با بهترین تجهیزات و امکانات راه اندازی کرده‌اید به امید آنکه افراد زیادی از آن بازدید کنند و فروش شما نیز افزایش یابد ولی آیا این اتفاق واقعا عملی خواهد شد؟ مطمئنا پاسخ به این سوال بدون هیچ فکری منفی خواهد بود. شما با قرارگیری در یک مکان دور افتاده شانس بسیار ضعیفی برای موفقیت دارید اینجا دقیقا مفهوم سئو برای شما باید ملموس شود.

قدرت سئو در موفقیت کسب و کارهای اینترنتی

سئو برای وب سایت نیز دقیقا همین حکم را دارد شما با سئو می‌توانید کاری کنید که افراد زیادی شما را بشناسند و به طبع فروش محصولات و خدمات شما بسیار افزایش خواهد یافت. شما با سئو می‌توانید با هر جستجویی که کاربران در گوگل انجام می‌دهند در جلوی دید آنها باشید و خریدها از شما صورت گیرد. پس هر چه سریعتر با آموزش سئو خودتان را برای این نبرد آماده کنید.

 

موتورهای جستجو چگونه کار می‌کنند؟

موتورهای جستجویی همچون گوگل کار خود را با خزیدن وب‌سایت‌های مختلف آغاز می‌کنند. اینکار توسط ربات‌هایی که به آن‌ها عنکبوت گفته می‌شود انجام می‌شود. این خزنده‌ها لینک‌ها را از صفحه‌ای به صفحه دیگر دنبال می‌کنند تا محتوای جدید و منحصر به فرد را بیابند و آن را به ایندکس جستجوی خود بیافزایند.

زمانی که از موتورهای جستجو استفاده می‌کنید نتایج مرتبط با جستجوی شما از ایندکس گوگل یا سایر موتورهای جستجو استخراج می‌شود و در اختیارتان قرار می‌گیرد. پس موتورهای جستجو در ابتدا صفحات مختلف را می‌خزند و سپس آن‌ها را بر اساس شرایط مختلف ایندکس می‌کنند.

 

موتورهای جستجو چگونه ایندکس خود را می‌سازند؟

برای اینکه بتوانید در حوزه سئو موفق باشید باید درک درستی از موتورهای جستجو داشته باشید. موتورهای جستجوی محبوب و شناخته شده همچون گوگل و بینگ میلیاردها صفحه در ایندکس جستجوی خود دارند.

پس قبل از اینکه بخواهیم درباره الگوریتم‌های رتبه‌بندی و سایر موارد مرتبط با سئو صحبت کنیم باید نگاهی عمیق‌تر به مکانیزم ساخت ایندکس‌ها بیندازیم. ساخت ایندکس در چندین مرحله مختلف انجام می‌شود که در ادامه این مراحل را به صورت مفصل بررسی می‌کنیم.

 

مرحله اول: آدرس‌ها(URL)

همه چیز با فهرستی از آدرس‌ها آغاز می‌شود. گوگل آدرس‌ها را از طریق فرآیندهای مختلفی شناسایی می‌کند اما سه مورد از رایج‌ترین فرآیندها عبارتنداز:

از طریق بک لینک

همانطور که می‌دانید گوگل در حال حاضر میلیاردها صفحه وب در ایندکس خود دارد. اگر کسی به سایت شما لینک بدهد گوگل می‌تواند از طریق همین لینک شما را پیدا کند. به همین خاطر است که ساخت اصولی و درست بک لینک می‌تواند شما را در رسیدن به گوگل و نتایج بالای جستجو یاری کند.

از طریق نقشه سایت

نقشه سایت همه صفحات مهمی است که در سایت شما وجود دارد. اگر این نقشه را به گوگل بدهید به آن کمک می‌کنید سایت شما را سریع‌تر از قبل شناسایی کند.

 از طریق ثبت آدرس(URL)

شما می‌توانید وارد کنسول جستجوی گوگل شوید و هر کدام از آدرس‌هایتان را به صورت تکی ثبت کنید. اینکار زمانی صورت می‌گیرد که عجله دارید و می‌خواهید آدرس‌تان را سریع‌تر به گوگل معرفی کنید.

 

مرحله دوم: خزش

خزش زمانی رخ می‌دهد که ربات‌های گوگل و سایر موتورهای جستجو از سایت شما بازدید می‌کنند و صفحاتش را مورد بررسی قرار می‌دهند. گوگل آدرس‌ها را پیدا می‌کند و بر اساس چندین فاکتور مختلف آن‌ها را در صف خزش قرار می‌دهد. این فاکتورها شامل موارد زیر خواهد بود:

  • پیج رنک آدرس مدنظر
  • تعداد تغییرهای آدرس و تکرار این تغییرها
  • جدید بودن یا نبودن آن

این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چون گوگل ممکن است برخی از صفحات‌تان را پیش از سایر موارد بخزد و ایندکس نماید. اگر سایت بزرگی دارید که محتوای متعددی بر روی آن منتشر شده است خزش آن توسط گوگل و سایر موتورهای جستجو کمی زمانبر خواهد بود.

 

مرحله سوم: پردازش

در این گام گوگل سعی می‌کند اطلاعات کلیدی موجود در صفحات خزش شده را پردازش کند. هیچ کس به جز گوگل و کارمندان آن جزییات دقیقی درباره این فرآیند ندارند اما نکته مهمی که می‌دانیم این است که لینک‌های موجود در صفحه استخراج می‌شوند و محتوای آن برای ایندکس شدن ذخیره می‌گردد.

 

مرحله چهارم: ایندکس صفحات

این گام تقریباً آخرین مرحله‌ای است که گوگل طی می‌کند. ایندکس کردن زمانی رخ می‌دهد که اطلاعات پردازش شده به دیتابیس بزرگی به نام ایندکس جستجو اضافه می‌گردد. این بخش در واقع یک کتابخانه بزرگ دیجیتال از میلیاردها صفحه است که نتایج گوگل از آن به دست می‌آید.

درک این موضوع برای افرادی که می‌خواهند وارد دنیای آموزش سئو شوند بسیار مهم است. زمانی که شما یک کوئری در گوگل تایپ می‌کنید در واقع مطلب خود را در دیتابیس ایندکس گوگل مورد جستجو قرار می‌دهید. اگر صفحه‌ای در این دیتابیس نباشد کاربر به آن دسترسی نخواهد داشت. به همین خاطر ایندکس شدن صفحات سایت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

 

گوگل چگونه بهترین گزینه را در نمایش نتایج نشان می‌دهد؟

زمانی که شما یک کلمه را در گوگل جستجو می‌کنید تا به اطلاعات موردنیازتان دست یابید گوگل بر اساس اطلاعاتی که در پایگاه داده خود از قبل ذخیره کرده به دنبال بهترین نتیجه‌ است که بتواند خواسته شما را در نتیجه برآورده کرده و در سریعترین زمان، شما را به پاسخ سؤالتان برساند.

دقیقاً همین‌جاست که کار SEO شروع می‌شود وقتی شما کلمه‌ای را جستجو کردید گوگل بر اساس یکسری موارد تعریف شده برای آن تصمیم می‌گیرد که کدام سایت‌ها را در صفحه اول گوگل و حتی رتبه‌های بالاتر نشان دهد و هدف آن‌هم دقیقاً رضایت شماست. می‌دانید دلیل آن چیست؟!

نحوه نمایش نتایج در گوگل - آموزش سئو

اگر من و شما و تمامی کسانی که از گوگل استفاده می‌کنیم در صورت نمایش نتایج غیر مرتبط و عدم رسیدن به خواسته‌هایمان نسبت به استفاده مجدد از گوگل دچار تردید شویم و یا آن را کنار بگذاریم چه اتفاقی واقعاً رخ خواهد داد؟!

بله درست حدس زدید دیگر سایتی به نام گوگل وجود نخواهد داشت، آن موقع این سایت باید به زندگی خود پایان دهد و شرکت خود را تعطیل کند پس مسلم است که در این بخش بسیار سختگیرانه عمل کند و از این رو مرتباً الگوریتم‌های خود را جهت نمایش نتایج بهتر آپدیت نماید.

 

چرا تمامی کسب‌وکارهای اینترنتی به سئو وابسته هستند؟

دلیل این مورد را باید با تحلیل وضعیت ترافیک وب‌سایت‌ها بررسی کنیم، ببینید سایت بزرگی را مثال می‌زنم که برای همه ما شناخته شده است. سایت دیجی کالا در ماه چیزی در حدود ۴۰ تا ۶۰ میلیون بازدید دارد که قطعاً یک رقم واقعاً حیرت‌آور است.

سئو دیجی کالا

جالب‌تر اینکه حدود ۴۰% ورودی‌های این سایت نتیجه جستجوهایی است که افراد در گوگل انجام می‌دهند خوب با یک حساب سرانگشتی یعنی ۱۶ تا ۲۴ میلیون ترافیک این سایت در ماه مستقیماً از گوگل می‌باشد. اگر کمی با مباحث دیجیتال مارکتینگ هم آشنا باشید قطعاً می‌دانید برای رسیدن به این میزان ترافیک با تبلیغات و صرف هزینه باید چه هزینه هنگفتی بکنید شاید نیاز باشید از خزانه بانک مرکزی پول قرض بگیرید.
البته این مثال فقط برای گوگل صادق نیست این مورد برای اکثر کسب‌وکارهای فعال اینترنتی کامل مصداق دارد. شما با ابزارهایی چون Similarweb می‌توانید این مورد را برای سایت خود و رقبایتان نیز بررسی کنید.

 

چه موقع سئو را خودمان انجام دهیم؟

یک سؤال بسیار بزرگ شاید در ذهن شما این باشد که آیا باید سئو را خودم انجام دهیم و یا آن را به شرکت‌ها و افرادی که سئوکار هستند واگذار نمایم؟

جواب به این سؤال نیاز به توضیح مفصلی دارد که خارج از بحث این آموزش است ولی بدانید اگر صاحب یک کسب‌وکار هستید و عامل زمان برای شما در حال حاضر مهم‌ترین فاکتور است شاید واگذاری پروژه سئو به نفعتان باشد چون پروسه یادگیری سئو قطعاً نیاز به زمان دارد و شما احتمالاً برای ۱ ماه آینده می‌خواهید تفاوت‌هایی در فروش شما رخ دهد پس آموزش سئو در اولویت دوم شما قرار خواهد گرفت.

بلعکس این موضوع نیز صادق است یعنی شما برای رسیدن به فروش توی مضیقه و فشار نیستید و یک حداقل تایمی برای مطالعه و یادگیری سئو دارید در این شرایط توصیه می‌کنم خودتان دست‌به‌کار شوید و SEO را جدی و عمیق یاد بگیرید.

تفاوتی که در اجرای سئو سایت توسط شما به نسبت واگذاری پروژه به شرکت‌های سئو وجود دارد اطمینان شما در اصولی بودن روند و تضمین موفقیت کار است. ممکن است در صورت اشتباه در انتخاب فرد یا شرکت مناسب علاوه بر عدم کسب نتیجه، سایت شما نیز پنالتی شود ولی وقتی خودتان تمامی مراحل سئو را البته درست یاد گرفته باشید و درست‌تر پیاده‌سازی کنید هیچ نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت.

 

روند آموزش سئو را اصولی و هدفمند پیگیری کنید

به جرات می‌توانم بگویم هر فردی که در اینترنت یک وب‌سایت دارد و یا برای یک شرکت تکنولوژی کار می‌کند باید سئو را به خوبی بداند. ولی شاید سؤال شود از کجا شروع کنم؟

چگونه و با چه منابعی یادگیری را آغاز کنم؟ نگران نباشید تا چند دقیقه دیگر به پاسخ تمامی سؤالاتتان خواهید رسید.

روند آموزش سئو

یکی از بزرگترین اشتباهات رایج در پروسه آموزش سئو عدم آگاهی از روند صحیح و اصولی سیستمی است که شما را در نتیجه به خواسته‌تان می‌رساند. متأسفانه استفاده از منابع بی‌کیفیت و خالی از بار علمی اکثر سایت‌ها باعث شده تا اطلاعات بعضاً اشتباهی در اختیار علاقه‌مندان یادگیری این دانش مهم و درآمدزا قرار گیرد که در انتها با ایجاد دلسردی و شکست اغلب افراد را از ادامه مسیر خارج خواهد کرد.

توصیه می‌کنم مراحل یادگیری و آموزش سئو را طبق مراحلی که در ادامه در اختیارتان می‌گذارم پیش ببرید تا موفقیت شما در این صنعت بسیار محبوب، پول‌ساز و بی‌انتها تضمین شده باشد.

 

انواع تکنیک‌های سئو که باید بدانید

سئو کردن سایت آنقدرها هم که شما فکر می‌کنید ساده نیست. انواع مختلفی از تکنیک‌ها وجود دارد که باید با آن‌ها آشنا باشید و به درستی از آن‌ها بهره ببرید. بیایید این تکنیک‌ها را یک به یک با هم مرور کنیم.

 

سئوی کلاه سفید

زمانی که شما دستورالعمل‌های گوگل را مو به مو انجام می‌دهید و به سراغ کارهای قانونی می‌روید که گوگل برایتان مجاز دانسته است در واقع از سئو کلاه سفید بهره می‌برید. اینکار به کمک کسب لینک‌های طبیعی و تولید محتوای ارزشمند انجام می‌شود و به سایت‌ها کمک می‌کند به طور طبیعی رشد کنند و جایگاه خوبی در گوگل به دست آورند.

 

چه فعالیت‌هایی در سئو کلاه سفید انجام می‌شود؟

خوب برای اینکه بتوانید از مزایای این نوع سئو بهره‌مند شوید باید با تکنیک‌های مختلف آن نیز آشنا باشید. این تکنیک‌ها شامل موارد زیر خواهد بود:

تولید محتوای مفید و ارزشمند: حتماً شما هم شنیده‌اید که می‌گویند محتوا پادشاه است. زمانی که تصمیم می‌گیرید در حوزه سئوی کلاه سفید فعالیت کنید باید آستین‌هایتان را بالا بزنید و محتوای باکیفیتی تولید نمایید. این محتوا باید به گونه‌ای باشد که بتواند نیاز کاربران را برآورده کند و آن‌ها را به تعامل وادارد.

استفاده درست از کلمات کلیدی: قبل از اینکه بخواهید کاری انجام دهید تحقیق مفصلی بر روی کلمات کلیدی‌تان داشته باشید. حالا این کیوردها را در موقعیت‌هایی هم‌چون تصاویر، متن‌ها و عناوین بگنجانید. فقط یادتان باشد دچار کیورد استافینگ نشوید.

به دست آوردن لینک‌های طبیعی: لینک بیلدینگ یکی از فرآیندهای مهمی است که در دنیای سئو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اگر می‌خواهید فعالیت قانونی در حوزه موتورهای جستجو داشته باشید باید فکر خرید بک لینک را از سرتان خارج کنید. در عوض باید به فکر کسب لینک به طور طبیعی باشید. این فرآیند با فعالیت در رسانه‌های اجتماعی و نوشتن مطالب ارزشمند آغاز می‌شود و به شما کمک می‌کند لینک‌های مفیدی کسب کنید.

بهینه‌سازی داخلی سایت: بهینه‌سازی داخلی سایت به معنای استفاده درست از کلمات کلیدی؛بررسی ساختار آدرس‌ها و لینک‌های داخلی است.

 

مزایای سئو کلاه سفید

به خاطر داشته باشید که در میان روش‌ها و تکنیک‌های مختلف سئو، این روش از همه مهم‌تر و مفیدتر است. استفاده از تکنیک‌های کلاه سفید هزینه کمتری برایتان دارد، قانونی است و نتایج آن طولانی‌تر و دائمی‌تر است.

 

سئوی کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه به فعالیت‌هایی گفته می‌شود که تلاش می‌کند رتبه سایت را از طریق نقض دستورالعمل‌های گوگل افزایش دهد. این نوع فعالیت‌ها به هیچ عنوان مدنظر گوگل نیستند و استفاده از آن‌ها می‌تواند به جریمه شدن و حذف از نتایج جستجو منجر شود. از جمله فعالیت‌هایی که در حوزه سئوی کلاه سیاه قرار می‌گیرند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خودکارسازی تولید محتوا
  • استفاده از متن یا لینک‌های پنهان
  • کیورد استافینگ یا استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی
  • کلاکینگ
  • خرید بک لینک به شیوه نادرست
  • ساخت مزارع بک لینک
  • ایجاد صفحات یا دامنه‌های مختلف با محتوای تکراری و بی‌ارزش
  • انجام رفتارهای بدخواهانه بر روی سایت همچون فیشینگ، اضافه کردن ویروس یا تروجان و غیره

 

سئوی کلاه خاکستری چیست؟

سئو کلاه خاکستری به تکنیک‌هایی گفته می‌شود که بین تکنیک‌های کلاه سفید و کلاه سیاه قرار می‌گیرد. اگر این تکنیک‌ها هم با دقت و به صورت محتاطانه اجرا نشود می‌تواند مشکلات فراوانی برای سایت‌ها ایجاد کند و حتی آن‌ها را به سمت جریمه شدن بکشاند.

 

از کجا و چگونه یادگیری سئو را شروع کنم؟

بالاخره رسیدیم به قسمت مهم و شاید بخشی که بابت آن کلمه “آموزش سئو” را جستجو کردید و به این صفحه رسیدید. شما برای شروع قدرتمند در یادگیری سئو باید ۳ مرحله مجزا در فرآیند یادگیری سئو را قدم به قدم پیش ببرید که در عکس زیر کاملاً برای شما مشخص کردیم.

 

فندانسیون سایت خود را قوی بچینید (تکنیکال سئو)

ستون اصلی یادگیری و آموزش سئو که از آن به عنوان فندانسیون سئو نیز یاد می‌شود مبحث تکنیکال سئو می‌باشد. در این بخش شما باید سایت خود را از نظر فنی برای گوگل بهینه کنید. داشتن مشکل جدی بر روی سایت مثل کندی سرعت لود وب‌سایت، کدهای بهینه نشده، وجود لینک‌های حذف شده، عدم سازگاری سایت با دستگاه‌های تلفن همراه و … جز مواردی هستند که قبل رفتن به مراحل دو و سه باید رفع گردند مگر نه فارغ از این که چقدر در مرحله بعدی خوب عمل کنید خروجی مدنظرتان حاصل نخواهد شد.

 

محتوای خود را با استراتژی تولید و سئو کنید (سئو داخلی)

مشکل بسیار بزرگی که اغلب وبمسترها حتی کسانی که در حوزه تولید محتوا فعالیت می‌کنند عدم شناخت صحیح کسب‌وکار و تولید محتواهایی اصولی و پرمخاطب است. شما اگر برای کلمه کلیدی خاصی در وب سایتتان محتوا تولید کنید و حتی برای رساندن آن هزینه مالی زیادی هم بپردازید ولی اگر بازدیدکننده‌ای نداشته باشید انگار کل منابع خود را هدر داده‌اید.
شما باید بدانید چه کلماتی را هدف قرار دهید که رقابت کم، بازدید زیاد و درآمدزا هستند. به جرات می‌توان بگویم ۹۵% کسانی که تولید محتوا انجام می‌دهند فقط به یکی از این موارد توجه دارند و از دو مورد دیگر یا اطلاع ندارند و یا نمی‌دانند چطور باید آن‌ها را اندازه‌گیری کنند.
تکنیک LHC یکی از موارد بسیار مهمی است که در دوره سئو آموزش داده می‌شود تا تمامی شرکت‌کنندگان نحوه انتخاب صحیح چنین کلماتی را آموخته و در نتیجه حاصل زحمات آن‌ها در سئو از بین نرفته و رسیدن کلماتشان به صفحه اول گوگل قطعی باشد.

 

سئو خارجی برگ برنده شماست (Off-Page)

آخرین فرآیند در پروسه آموزش سئو تسلط به تکنیک‌های سئو خارجی است. شما در این مرحله باید سراغ اقداماتی باشید که خارج از سایت شما رخ خواهند داد. اگر یادتان باشد دو مرحله قبلی درون سایت شما قابل اجرا و پیاده‌سازی بودند حالا نوبت آن است که به مهمترین بخش یا برگ برنده برسیم.

این قسمت به دلیل اینکه خیلی فنی و تکنیکی‌تر و البته نیاز به طرح استراتژی‌های دقیق‌تری دارد از اهمیت بیشتری در کل برخوردار است. اغلب سایت‌ها نیز این بخش را با تمرکز بیشتری رویش فعالیت می‌کنند و حتی معتقدند این بخش به تنهایی می‌تواند موفقیت آن‌ها را تضمین کند.

خلاصه‌ی تعریف سئو خارجی می‌شود ساخت بک لینک برای سایت و صفحات داخلی سایتتان، ولی انجام کار هم به همین راحتی نیست شما ابتدا باید بدانید از کجا چگونه و با چه هدفی باید بک لینک بسازید چون در نظر نگرفتن این بخش در نهایت سایت شما را اصطلاحاً پنالتی کرده و از نظر گوگل یک سایت مشکوک محسوب خواهید شد و با شما خیلی ریزبینانه تر برخورد خواهد کرد. اصطلاحاً زیر ذره‌بین گوگل قرار خواهید گرفت.

 

محتوای همیشه سبز (Ever Green Content)

به جرات می‌توان گفت یکی از متدهای کاربردی برای بهبود رتبه سایت استفاده از روش محتوای همیشه سبز است. در این روش با انتخاب یک موضوع مهم و آپدیت‌پذیر سعی می‌شود در زمان‌های مشخصی محتوای صفحه بروزرسانی شود.

بروزرسانی محتوای سایت در واقع سیگنال Freshness را به گوگل ارسال می‌کند و از آنجایی که گوگل همیشه به دنبال وب‌سایت‌هایی است که محتواهای بروزی داشته باشند عملا با این روش می‌توانیم نظر گوگل را جلب کرده و به راحتی رتبه سایت را افزایش دهیم.

یک تکنیکی که در مجموعه مدیر سرور از آن استفاده می‌کنیم آپدیت محتواهای قدیمی سایت با اضافه کردن فقط بخش کوچکی از محتوا به آن‌هاست. به طور مثال با اضافه کردن یک پاراگراف ۳۰۰ کلمه‌ای و بروزرسانی صفحه می‌توانیم به راحتی گوگل را متقاعد کنیم تا رتبه مناسبتری به سایت ما بدهد.

مثال ملموس این روش دقیقا همین صفحه ای است که شما در حال مطالعه آن هستید. ما در مدیر سرور بر اساس استراتژی مشخصی در برهه‌های زمانی متفاوت این صفحه را با محتواهای جدیدتر بروزرسانی می‌کنیم تا مرتبا گوگل خزنده‌های خود را به این صفحه بفرستد و ما را در نمایش نتایج خود در دید کاربران قرار دهد.

 

گوگل پنالتی چیست؟

پنالتی گوگل در واقع مجازاتی است که گوگل برای وب‌سایت‌های متخلف در نظر گرفته است. هدف گوگل نمایش بهترین و مرتبط‌ترین نتایج به کاربران است نه نتایجی که با هر ترفند و روش غیر قانونی از نظر گوگل رتبه گرفته باشند.
گوگل پنالتی به دو روش دستی و الگوریتمی اعمال می‌شود. در روش دستی چنانچه تخلفات سایتی آنچنان آشکار باشد که بدون نیاز به بررسی خاصی توسط مهندسین گوگل دیده شود به صورت انسانی این نوع پنالتی برای سایت مربوطه لحاظ شده و سایت جریمه می‌شود.

گوگل پنالتی چیست
در حالت پنالتی الگوریتمی تمامی عملیات شناسایی و جریمه شدن سایت توسط الگوریتم‌های پیچیده گوگل لحاظ می‌شود و بدون اطلاع خاصی یک صفحه و یا کل سایت جریمه و از نمایش نتایج حذف می‌گردد.
پنالتی گوگل در هر دو حالت نتیجه رفتار مشکوکی است که توسط گوگل شناسایی می‌شود. روش‌هایی که برای کسب جایگاه بهتر در مدت زمان سریعتر توسط مدیران سایت‌ها به عنوان سئو کلاه سیاه به کار گرفته می‌شوند.

 

انواع مختلف کلمات کلیدی

خوب تا به اینجای کار با مفاهیم مختلفی در دنیای سئو آشنا شدیم. اما آیا می‌دانستید که کلمات کلیدی انواع مختلفی دارند و هر کدام از آن‌ها در موقعیت خاصی به کار می‌روند؟ در ادامه نگاهی به این موضوع می‌اندازیم و هر کدام از کیوردها را به دقت وارسی می‌کنیم.

 

کلمات کلیدی اطلاعاتی

کلمات کلیدی اطلاعاتی به کلماتی اطلاق می‌شود که برای کسب اطلاعات عمومی درباره یک موضوع خاص به کار می‌روند. زمانی که می‌خواهید درباره یک موضوع اطلاعات کلی کسب کنید یا به دنبال روش‌هایی برای انجام کاری هستید در واقع از همین کلیدواژه استفاده می‌کنید.

به عنوان مثال فرض کنید می‌خواهید بهترین کفش‌ها را برای دویدن بشناسید و اطلاعات بیشتری درباره‌شان کسب کنید. در این شرایط شما از کیورد اطلاعاتی بهره می‌برید.

 

کلمات کلیدی Navigational

زمانی که می‌خواهید از سایت خاص یا برند خاصی بازدید کنید از این نوع کیورد استفاده می‌کنید. به عنوان مثال ممکن است برند نایکی و کفش‌های آن را دوست داشته باشید و در موتور جستجو عبارتی همچون کفش‌های ورزشی نایکی را سرچ کنید. در این شرایط شما از کیورد ناوبری یا Navigational استفاده می‌کنید.

 

 کلمات کلیدی معاملاتی

یکی دیگر از انواع کیوردهایی که باید به هنگام آموزش سئو بشناسید کلمه کلیدی معاملاتی است. زمانی که کاربر برای خرید آماده است از این واژه‌ها استفاده می‌کند. کاربر شما زمانی که در مرحله تبدیل قیف خرید قرار دارد دست به کار می‌شود و از کلمات کلیدی خرید یا معاملاتی استفاده می‌کند.

 

کلمات کلیدی بر اساس طول

دسته بندی دیگری برای بررسی کیوردها وجود دارد. در این دسته بندی طول کیورد مدنظر قرار می‌گیرد و بر همین اساس کلمات طبقه‌بندی می‌شود.

 

کلمات کلیدی کوتاه یا اصلی

کلمات کلیدی اصلی که با عنوان کیوردهای کوتاه نیز شناخته می‌شوند کلمات محبوب و عمومی هستند که حجم جستجوی بالایی دارند. این واژه‌ها معمولا یک یا دو کلمه دارند و بسیار رقابتی هستند.

 

کلمات کلیدی عبارتی یا همان Mid-tail

این نوع کلمات بین کیوردهای اصلی و طولانی قرار می‌گیرند و حجم جستجوی پایین‌تری دارند اما می‌توانند نرخ تبدیل بالایی برایتان به ارمغان بیاورند. این عبارات معمولاً از دو یا سه کلمه تشکیل می‌شوند.

 

کیوردهای طولانی

کیوردهای طولانی که بیشتر افراد آن را با عنوان کلمات کلیدی دم دراز هم می‌شناسند طولانی‌ترین نوع کیورد به حساب می‌آیند. این واژه‌ها معمولا ترافیک کمتری دارند و رقابت زیادی هم بر روی آن‌ها وجود ندارد. همین امر موجب می‌شود رتبه گرفتن در این کلمات کلیدی ساده باشد.

 

کلمات کلیدی هم‌خانواده Lsi چیست؟

کاربران در هنگام جست‌وجو در اینترنت برای رسیدن به خواسته و پاسخ سؤالات خود ممکن است از کلمات کلیدی هم‌معنی یا مترادف استفاده کنند، موتورهای جست‌وجو نیز در این راستا برای کسب رضایت کاربران تمام سعی خود را با به‌روزرسانی الگوریتم‌ها لحاظ می‌کنند و وب‌سایت‌هایی را به جستجو کنندگان نشان می‌دهند که از این کلمات در صفحات سایت خودشان استفاده کرده باشند.

کلمات کلیدی هم خانواده lsi - آموزش سئو
پس بدیهی است اگر می‌خواهید با چندین کلمه کلیدی یکی از صفحات سایت شما رتبه بگیرید و بازدیدهای زیادی داشته باشد باید با شناسایی دقیق نیاز مخاطبانتان و پیدا کردن این‌گونه از کلمات که مرتبط به صفحه موردنظر هستند و نوشتن محتوا و گنجاندن آن‌ها در سایت به ازای این کلمات نیز رتبه بگیرید.

البته فراموش نکنید برای کسب نتیجه بهتر گرفتن چندین بک لینک قوی برای هر کلمه Lsi می‌تواند به شدت تاثیرگذار باشد و روند رتبه‌گیری سایت شما را سریعتر کند.

 

چگونه کلمات کلیدی مرتبط را برای سایت‌مان پیدا کنیم؟

خوب حالا که با انواع کلمه کلیدی آشنا شدیم باید بدانیم چگونه می‌توانیم به درستی این کلمات را بیابیم و از آن‌ها برای سئوی سایت‌مان بهره ببریم. اگرچه روش‌های متنوعی برای کیورد ریسرچ وجود دارد اما در ادامه سعی می‌کنیم یکی از تکنیک‌های ساده و البته محبوب را با هم مورد بررسی قرار دهیم.

 

نیچ یا حوزه کاری‌تان را به خوبی بررسی کنید

قبل از اینکه بخواهید بهترین کیوردها را برای بهینه‌سازی صفحات‌تان به دست آورید باید درک درستی از موضوع یا نیچ تان داشته باشید. اینکار به شما کمک می‌کند ایده‌های نابی بیابید و کسب‌وکارتان را از نگاه سئو یا بازاریابی بسنجید.

در ابتدا با مشتریانی که دارید کار را شروع کنید. با آن‌ها حرف بزنید و از دغدغه‌هایشان صحبت کنید. ببینید برای تعریف برند، محصول یا شرکت شما از چه واژه‌هایی استفاده می‌کنند. در گام بعدی باید خودتان را جای مشتریان بالقوه بگذارید و ببینید آن‌ها به دنبال چه چیزی هستند. در واقع پایتان را در کفش مشتری بالقوه بگذارید و پا به پای او حرکت کنید. او چگونه درباره‌تان حرف می‌زند؟ به دنبال چه چیزی است؟

در مرحله آخر می‌توانید وارد انجمن‌ها و شبکه‌های اجتماعی شوید و با مخاطبان هم صحبت شوید. آن‌ها چه دردهایی دارند؟ می‌خواهند چه مشکلاتی را برطرف کنند؟

 

اهداف‌تان را تعریف کنید

یک پلن یا برنامه خوب همیشه با تعریف هدف آغاز می‌شود. با اینحال قبل از اینکه دست به کار شوید باید سوالات مهمی را از خودتان بپرسید و به آن‌ها پاسخ دهید:

  • چه کسی هستید؟
  • برند شما درباره چه چیزی است؟
  • چه چیزی شما را خاص می‌کند؟
  • سایت‌تان درباره چه چیزی است؟

بعد از اینکه پاسخ سوالات بالا را نوشتید باید ماموریت برندتان را در نظر داشته باشید. تعیین اهداف در دنیای سئو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چون فرایند سئوتان باید با اهدافی که در سر دارید همتراز باشد.

 

فهرستی از موضوعات مرتبط تهیه کنید

بر اساس برند و اهدافی که در سر دارید باید موضوعات مهم‌تان را به موضوعات کوچک‌تر تقسیم بندی کنید. فهرستی از موضوعات مرتبط با برند بنویسید و ببینید می‌خواهید برای چه مواردی رتبه کسب کنید.

 

از ابزارهای مرتبط با کیورد ریسرچ استفاده کنید

خوب حالا که با اهداف‌تان آشنا شدید و موضوعات مدنظرتان را شناسایی کردید زمان استفاده از ابزارهای کیورد ریسرچ فرا رسیده است. در این مرحله گزینه‌های مختلفی در پیش دارید و می‌توانید بر اساس نیازتان هر کدام از ابزارهای موجود را انتخاب کنید.

یکی از گزینه‌هایی که در اختیار دارید گوگل کیورد پلنر است. به کمک این ابزار می‌توانید حجم جستجوها را بیابید و هر کدام از کیوردها را به دقت بررسی کنید. البته این تنها ابزاری نیست که در اختیار دارید. اگر فکر می‌کنید بودجه زیادی ندارید می‌توانید از ابزارهای اشتراکی برای تحقیق بر روی کلمات کلیدی استفاده کنید.

 

الگوریتم گوگل چیست؟

الگوریتم‌های گوگل معادلات و هوش مصنوعی پیچیده‌ای هستند که توسط شرکت گوگل به‌منظور جلوگیری از تخلفات وب‌سایت‌ها جهت رتبه‌گیری بهتر وضع شدند.

الگوریتم‌ها به‌صورت متناوب توسط گوگل گسترش پیدا کرده و برای هر منظوری یک نوع الگوریتم خاص با اسم مشخصی در نظر گرفته شده است الگوریتم‌هایی که در ادامه برای شما آورده‌ایم تنها بخش کوچک و شناخته شده‌ای از این موارد هستند که توسط گوگل مورد تائید قرارگرفته‌اند.

روند فعالیت الگوریتم‌ها به‌طور دقیق برای هیچ فردی مشخص نیست و تمامی اطلاعاتی که تاکنون از فعالیت گوگل در دسترس است فقط حاصل تجربیات متخصصین این حوزه است که در اختیار همگان قرار گرفته و هرگز توسط گوگل رد و یا تائید نشده‌اند.

 

الگوریتم پاندا گوگل (Panda algorithm)

الگوریتم پاندا برای اولین بار در فوریه ۲۰۱۱ از آن رونمایی شد که هدف از ارائه آن توسط گوگل جلوگیری از کپی‌برداری محتوایی از وب‌سایت و اشخاص دیگر بود. بدین معنی که اگر سایتی محتوایی را عیناً کپی کرده و در سایت خود منتشر کند رتبه مناسبی را در گوگل به دست نخواهد آورد و مسئول اجرای این سیاست الگوریتم پاندای گوگل است.

اگر سایتی به‌طور مکرر دچار این تخلف شود توسط الگوریتم پاندا جریمه شده و ممکن است نمایش نتایج گوگل یا SERP حذف شود.

 

الگوریتم پنگوئن گوگل (Penguin algorithm)

الگوریتم پنگوئن در آوریل ۲۰۱۲ معرفی گردید که بر روی لینک‌های سایت و بک لینک‌ها تمرکز دارد.

این الگوریتم همان‌گونه که به بک لینک‌های مخرب امتیاز منفی می‌دهد به بک لینک‌های خوب هم امتیاز مثبت می‌دهد و مجموع این امتیازهای مثبت می‌تواند شما را به صفحه اول گوگل بیاورد و امتیازهای منفی هم می‌تواند شما را چندین صفحه در نتایج جستجو به عقب برگرداند.

سایت گوگل به قدرت و اهمیتی که بک لینک‌ها دارند امتیاز می‌دهد و به همین دلیل بهترین کار، نگارش مطالب خوب و مفید و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی است که می‌توانند بک لینک‌های خوبی را برای شما به ارمغان بیاورد.

البته رپورتاژ آگهی‌ها هم جز بک لینک‌های به شدت با کیفیت و تاثیرگذار هستند که اگر اصولی انتخاب شوند تاثیر بی‌نظیری را روی افزایش رتبه و اعتبار سایت شما خواهند داشت.

 

الگوریتم مرغ مگس‌خوار گوگل (hummingbird algorithm)

حتماً برایتان اتفاق افتاده است زمانی که در گوگل کلمه‌ای را تایپ می‌کنید و به دنبال مطلب خاصی هستید ولی در همان کادر جستجو نمونه‌هایی از کلمات کلیدی پر سرچ توسط کاربران دیگر در گوگل به شما نشان داده شده است.

الگوریتم مرغ مگس خوار تمرکز اصلیش روی کلمات پر تکراری است که توسط کاربران در گوگل جستجو می‌شود و به صورت مستقیم روی رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها تأثیری ندارد.

 

الگوریتم کبوتر (Pigeon algorithm)

الگوریتم کبوتر همان سازوکاری است که گوگل برای نمایش مرتبط‌ترین نتایج بر اساس جستجوی محلی یا لوکال سئو در نظر گرفته است.

توسط این الگوریتم زمانی که کاربری کلمه‌ای وابسته به مکان را در گوگل جستجو می‌کند مانند “نزدیک‌ترین رستوران در فرمانیه” الگوریتم کبوتر است که با بازرسی دقیق نتایج رستوران‌هایی را به شما نشان می‌دهد که در منطقه فرمانیه تهران باشند.

با ثبت سایت خود در نقشه گوگل می‌توانید توسط الگوریتم کبوتر دیده شوید و زمانی که کاربری به خدمات شما نیاز داشت بتواند در سریع‌ترین زمان به شما دسترسی پیدا کند.

 

الگوریتم گورخر (Google Zebra Algorithm)

در میان الگوریتم‌های متعددی که گوگل ارائه کرده است الگوریتمی به نام الگوریتم گورخر خودنمایی می‌کند. این الگوریتم تلاش می‌کند فروشگاه‌های اینترنتی که فعالیت درستی ندارند یا محصولات با کیفیتی ارائه نمی‌کنند را شناسایی کند و آن‌ها را از نتایج جستجو حذف نماید. اگر فروشگاه اینترنتی دارید باید به فکر تهیه نشان اعتماد برای آن باشید و معتبر بودن خودتان را نشان دهید.

 

الگوریتم برت (Bert Algorithm)

شاید باورتان نشود اما گوگل به کمک هوش مصنوعی و الگوریتم‌های پیشرفته آن تلاش می‌کند درک بهتر و کامل‌تری از کوئری‌ها به دست آورد و زبان محاوره‌ای که در جستجوهای کاربران وجود دارد را به خوبی بفهمد. اینکار به کمک الگوریتمی به نام الگوریتم برت انجام می‌شود. این الگوریتم با استفاده از هوش مصنوعی به دنبال ساختارهای پیچیده زبانی می‌گردد و آن‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند.

 

الگوریتم Mobile First Index

یکی از الگوریتم‌هایی که به دنبال بهینه‌سازی تجربه کاربری در گوشی‌های موبایلی است الگوریتم ایندکس اول موبایل است. بهتر است بدانید که این الگوریتم جستجوها را بر اساس مواردی که روی گوشی نشان داده می‌شود طبقه بندی می‌کند و معیار آن گوشی‌های موبایلی است.

 

الگوریتم گوگل دنس

تا به حال برایتان پیش آمده است که یک مطلب منحصربه فرد و مفید برای مخاطبان‌تان منتشر کنید و آن را به سرعت در نتایج جستجو ببینید؟ اگر این فرصت را داشته‌اید باید به فکر الگوریتم گوگل دنس یا رقص گوگل بیفتید. این الگوریتم به محتوای تازه فرصت می‌دهد تا در نتایج بالای گوگل قرار گیرد و نظر کاربران را به سمت خود بکشاند. اگر این محتوا از فرصت به دست آمده خوب استفاده کند و کاربران را راضی نگه دارد جایگاه خوبی نصیبش خواهد شد.

 

بهترین منابع آموزش سئو کدم‌اند؟

سئو همان‌طور که خدمتتان گفتیم یک دانش به روز و البته نسبتاً پیچیده‌ای است که برای آن نمی‌توان یک تجویز یکسان داشت. شما ابتدا باید مشخص کنید هدفتان از یادگیری چست؟ دقیقاً به چه سطحی از توانایی در سئو می‌خواهید برسید و برای رسیدن به این خواسته خود حاضرید چه مقدار روی خود سرمایه‌گذاری کنید.

 

آموزش سئو برای مبتدیان (اصلاحات رایج و پرکاربرد سئو)

اگر سئو را در حد آشنایی و مقدماتی می‌خواهید یاد بگیرید و اصلاً قصد ندارید وارد جزئیات و تکنیک‌های آن شوید بهترین انتخاب شما استفاده از اصطلاحات پرکاربرد سئو است. آگاهی از این تعارف شما را کمک می‌کند هر کجا با آن برخورد کردید حداقل منظور و هدف آن کلمه را در آن لحظه متوجه شوید.

 

آموزش SEO سطح متوسط (خودآموز)

اگر از آن دسته از افرادی هستید که به خود خوانی عادت دارید این قسمت می‌تواند شروع کار شما برای رسیدن به مرحله پیشرفته باشد. شما از منابع مختلفی که برای آموزش سئو در دسترستان است می‌توانید استفاده کنید.

 

فیلم‌های تخصصی آموزش سئو

بهترین منابع آموزش ویدیویی در هر زمینه‌ای سایت یوتیوب است. در یوتیوب برای یادگیری سئو بی‌نهایت آموزش ویدیویی تخصصی وجود دارد که می‌تواند موتور شما را روشن کند.
علاوه بر یوتیوب اگر زبان انگلیسی شما خوب باشد می‌توانید از سایت‌های آموزشی روز دنیا همچون udemy نیز استفاده کنید.

در وب‌سایت مدیر سرور نیز در بخش ویدیوهای رایگان نیز می‌توانید به آموزش‌های سئو که توسط مجموعه، برای شما آماده شده دسترسی داشته باشید.

اگر قصد یادگیری سئو را دارید و آشنایی کمی هم با زبان انگلیسی دارید ویدیوی زیر را حتما مشاهده کنید

 

آموزش سئو از طریق مقالات روز دنیا (فایل PDF)

اگر هم با جستجوی پیشرفته گوگل آشنا باشید می‌توانید به مقالات روز دنیا دسترسی یابید که شاید در حالت عادی با جستجوی ساده نتوانید آن‌ها را پیدا کنید.
برای جستجوی پیشرفته می‌توانید به دنبال Advanced Query گوگل بگردید، از این دستورات می‌توان کاربردهای خیلی حرفه‌ای و خصوصی‌تر نیز داشت که یکی از آن‌ها پیدا کردن بیش از ۱۰۰۰۰ بک لینک رایگان از طریق گوگل می‌باشد که در دوره پیشرفته استادی سئو یک جلسه را به آن اختصاص دادیم.

 

استفاده از کتاب‌های سئو

یکی دیگر از منابع معتبر و به روز برای آموزش و یادگیری سئو کتاب‌های سئو هستند. معمولاً این کتب توسط افراد معروف و متخصص در این حوزه نوشته می‌شوند و به دلیل استقبال خوب از این منابع نسخه‌های بروز و جدیدتر نیز بر اساس تغییرات الگوریتمی گوگل چاپ و در اختیار علاقه‌مندان به قرار می‌گیرد.

کتاب های معروف سئو

 

آموزش پیشرفته سئو

اگر به ترتیب از دو مرحله قبل عبور کرده باشید و آموزش سئو مربوط به هر بخش را با جدیدت پیگیری کرده باشید و حالا دنبال رسیدن به نقطه استاد شدن در سئو هستید به شما تبریک می‌گویم شما یک فرد کاملاً عمل‌گرا و موفق می‌باشد.
برای رسیدن به سطح بالایی از توانایی در سئو شما باید در این مرحله بتوانید از تجارب ارزشمند متخصصین و افراد فعال در این حوزه استفاده کنید. شما می‌توانید به راحتی تجاربی که ممکن است در حالت عادی با صرف چند سال زمان و حتی شکست به آن برسید را خیلی راحت‌تر کسب کنید.

 

دوره جامع و پیشرفته استادی سئو

سئو یک پروسه کاملاً تجربی و البته پررقابت است و کسانی در این جنگ پیروز خواهند بود که بتوانند دانش خود را با استراتژی هدفمند علیه رقبا به کار ببرند.
شما در دوره استادی سئو از تکنیک‌هایی مطلع خواهید شد که در حالت عادی در هیچ دوره خاصی به آن‌ها دسترسی نخواهید داشت برای اطلاع از سرفصل‌ها و مواردی تخصصی که در این دوره یاد خواهید گرفت روی دکمه زیر کلیک کنید.

ثبت نام در دوره جامع استادی سئو

 

سوالات متداول

برای یادگیری سئو شما سه راه پیش رو دارید آموزش سئو مبتدی، متوسط و پیشرفته و انتخاب این مسیر کاملاً به هدف شما وابسته خواهد بود. کتاب، ویدیو و دوره بهترین گزینه‌های یادگیری سئو محسوب می‌شوند که در دسترس شما قرار دارند.

آموزش سئو یک روند دائمی و البته پیچیده است که طی این مسیر علاوه بر داشتن هدف شفاف باید یک راهنمای خوب هم داشته باشید. سریع طی کردن این فرآیند یادگیری فقط از طریق استفاده از تجارب دیگران در قالب دوره‌های سئو می‌باشد.

برای سئو شما باید کار را با تکنیکال سئو شروع و بعد با سئو داخلی پیش ببرید و در نهایت با سئو خارجی اعتبار سایت خود را نزد گوگل افزایش دهید. البته هر کدام از این مراحل نیاز به آموزش‌های فراوانی دارند که باید خودتان را برای آن‌ها آماده کنید.

اگر در یک دوره تخصصی و حرفه‌ای که شما را از سطح پایه به سطح پیشرفته برساند شرکت کنید بله شما می‌توانید حتی مسیری که برای رسیدن به آن باید ۳ سال زمان صرف شود را در ۳ ماه طی کنید.

 

دانلود pdf آموزش سئو

دانلود PDF

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز ۵ / ۵. تعداد آرا: ۲۰۵

اشتراک در
اطلاع از
guest

41 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حسین

سلام
یک سوال داشتم بهترین منابع برای یادگیری پیشرفته آموزش سئو در سریعترین زمان چی هستش؟

امید نوری

عالی بود مطالبتون

مهسا احمدی

سلام و خسته نباشید
من خیلی با سئو آشنا نیستم برای پیدا کردن آموزش سئو مبتدی به کجا مراجعه کنم؟

mahya

چطور میتونم توی آموزش سئو پیشرفته شرکت کنم و سطح خودم رو بالا ببرم؟

میثم

سلام استاد
پیش نیازهای اساسی برای یادگیری سئو در سطح حرفه ای چی هستش؟از کجا شروع کنم بنظرتون؟

محمدیان

چطوری میتونم آموزش سئو خارجی سایت رو بهش مسلط بشم؟

سیما

خیلی ممنون واقعا مفید بود من اطلاعات خاصی از سئو نداشتم ولی با آموزش سئو شما که به زبان ساده بود کلی اطلاعات به دست آوردم.

mina moradi

سلام و خسته نباشید
ممنون میشم کمی هم درباره الگوریتم های گوگل صحبت کنید اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم و هر سایتی هم میرم راجب الگوریتم صحبت کردند ولی خیلی شفاف راجبش حرف نزدند

نوید چگینی

درود
اگر من بخوام سئو رو در سطح یک متخصص سئو یادبگیرم میشه بفرمایید مراحل آن چی هستش و چطور میتونم به این خواسته خودم برسم؟

الهه حصاری

خیلی خیلی ممنونم از مطلب فوق العاده ای که قرار دادید من قصد دارم با ذکر منبع این مقاله رو در سایت خودم قرار بدم آیا مشکلی وجود نداره؟

اسماعیل حمیدی

سلام
واقعا لذت بردم از این آموزش سئو خوبی که زحمتش رو کشیدید. بنده میخواستم در دوره جامع سئو شما شرکت کنم آیا امکان پرداخت اقساطی هم وجود دارد؟

رضا

سلام و خسته نباشید
ببخشید من قصد دارم در دوره سئو شما شرکت کنم ولی قصد دارم این دوره رو خصوصی و تک نفره شرکت کنم مشکل هزینه ندارم فقط میخوام سریعتر به آموزش سئو مسلط بشم و چون خودم شرکت دارم زمان برام خیلی مهم هستش آیا امکان شرکت در کلاس به صورت خصوصی وجود دارد؟

nariman

آیا نرم افزاری رو میشناسید برای افزایش بازدید و ترافیک سایت معرفی کنید؟به نظر شما آیا استفاده از سیستم افزایش بازدید در سئو تاثیر مثبتی داره؟

هانیه

سلام یه سوال داشتم سایت من روی یک کلمه ای در صفحه دوم گیر کرده و هر کاری می کنم رتبه اش تکون نمیخوره حتی دستی بک لینک ساختم و چندتایی هم بک لینک خریدم براش بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

mehran

آیا رتبه الکسا در سئو سایت تاثیری هم داره؟

زیبا

فقط میتونم بگم عالی بود
ممنون

sima

زحمت کشیدید جناب محمدپور استفاده کردیم واقعا

رحیمی

سلام ببخشید آیا استفاده از ابزار ipts رو برای ایجاد ترافیک بر روی سایت توصیه می کنید چون خیلی ها دارن استفاده میکنند ولی خودم مردد هستم که نکنه به سئو سایتم صدمه بزنه

فرهاد

منظور از اسکیما چیه؟چطوری باید توی سایت اضافه کنم؟

reza samavati

خیلی عالی بود

عادل طالبی

سلام
اول از همه تشکر میکنم از شما که این مطلب رو برای دوستان آپدیت میکنید، بنده هم مثل شما چندین سال هستش در حوزه وب و سئو فعال هستم و معتقدم باید تا جای ممکن آموزش ها به این سبک و سیاق باشند لطفا مطلب این صفحه رو تا جای ممکن بسط بدید تا در نهایت این صفحه رتبه ۱ گوگل باشه، چون الان که صفحات رقبای شما رو با دقت بررسی میکنم نامهایی در رتبه ۱ هستند که فقط برند هستند ولی محتوایی به هیچ عنوان ارزشمندتر از شما ندارند.

به امید موفقیت روزافزون شما

مرضیه

میشه بگید سوشیال سیگنال چی هستش و چرا توی سئو تاثیرگذار هست انقدر؟

سهراب

آیا اسپم اسکور تاثیری بر سئو سایت دارد؟سایت من اسپم اسکورش روی ۴۰% هست راهکاری دارید بشه اونو کمش کرد؟

amirali

سلام آقا دستمریزاد عالی عالی

فرم ثبت نام در مسابقه فتح پرچم

برای شرکت در مسابقه باید با اطلاعات صحیح عضو شوید
ثبت نام در مسابقه
close-link