درحال حاضر، دسترسی آسان مردم در هر موقعیتی به اینترنت باعث شده تا نه تنها اطلاعات افراد درباره مشاغل گوناگون بالا رود، بلکه شغلهایی هم در این زمینه ایجاد شده است. علت این اتفاق هم آن است که هر شخصی تنها با یک جستجوی ساده و همچنین گشت و گذار در سایتهای مختلف میتواند به اطلاعات مورد نظر خود در هر زمینهای دسترسی داشته باشد. در کل وجود اینترنت، برای صاحبان مشاغل که قصد دارند مهارت خود را در یک کسب و کار خاص به مردم معرفی کنند، یک مورد مثبت به شمار میرود.
یکی از معمولترین راههایی که افراد برای معرفی کسب و کار خود انتخاب میکنند، راه اندازی وب سایت است. امروزه میتوان گفت بیش از ۹۰٪ کسب و کارها، وب سایت مخصوص به خودشان را دارند و در این زمینه هزینههای زیادی میکنند. البته اگر شما هم جزو افرادی هستید که قصد راه اندازی وب سایتهای خدماتی یا فروشگاهی را دارید، به راحتی میتوانید با سرمایه گذاری محدود این کار را شروع کرده و به مرور زمان آن را گسترش دهید.
اما نکته ای که باید به آن توجه کرد، این است که فقط راه اندازی یک وب سایت ملاک نیست. مهم ترین نکته برای یک وب سایت، محبوبیت و یا شناخته شدن آن در بین مردم میباشد.
چرا به مشاور سئو احتیاج داریم؟
منظور از شناخته شدن یک وب سایت، این است که جزو سایت های برتری که در موتورهای جستجو نمایش داده میشوند، باشد. واضح است که یک سایت بلافاصله پس از راه اندازی جایگاه خوبی در صفحه نتایج موتورهای جستجو نخواهد داشت. پس این وظیفه مدیران سایت میباشد که برای بهبود جایگاه سایت تلاش کنند. حالا سوال اینجاست که آنها دقیقا باید چه کارهایی را انجام دهند؟
اولین قدم تولید محتوا غنی و منحصر به فرد میباشد. پس از آن، برای شناخته شدن و افزایش رتبه یک سایت در گوگل، مدیر سایت باید در جهت جذب کاربر هدف از طرق مختلف تلاش کند. سپس بتواند کاربران هدف را در سایت نگه دارد و آن ها را به کاربران و یا مشتریان (در صورتی که سایت فروشگاهی بود) دائمی سایت خود تبدیل کند. افزایش رتبه سایت باعث میشود تا با جستجوی مطالب یا کلمات مختلف که در سایت شما هم وجود دارد، سایتتان در بالاترین نتایج به دست آمده از جستجو قرار بگیرد. برای انجام این کار باید چند نکته بسیار مهم توجه کرد که در ادامه به بیان آن ها میپردازیم:
- بالا بردن رتبه سایت از طریق برندینگ و تبلیغات: یکی از روش های افزایش رتبه سایت که می توان گفت مهمترین عامل هم میباشد، این است که کسب و کار شما تبدیل به یک برند خاص شده و بین عموم مردم شناخته شود. همچنین تبلیغات مختلفی هم وجود دارند که از طریق آن میتوانید مخاطبین و کاربران هدف سایت رو افزایش دهید؛ مثل:
-
- ایمیل مارکتینگ
- ارسال پیامک
- دیجیتال مارکتینگ
- تبلیغات بنری که در سایت های شناخته شدهی دیگر قرار میگیرد
- تبلیغات آفلاین که شامل تبلیغات تلویزیونی، بنر، بیلبورد و … میشود
-
- استفاده از دامنه های قدیمی: دومین روش افزایش رتبه سایت، استفاده از دامنه های قدیمی میباشد که حداقل هفت سال از زمان ثبت آن ها گذشته باشد. علاوه بر این ها انتخاب نام دامین تاثیرات غیر مستقیم دیگری نیز دارد. ویژگی های انتخاب نام دامنه از جمله مواردی است که اگر هنوز سایت خود را راه اندازی نکرده اید، بهتر است از متخصصین سئو کمک بگیرید. اگر این متن را دنبال کنید، در ادامه مطالب به معرفی متخصص سئو میپردازیم.
- بهینه سازی وب سایت: بهینه سازی وب سایت یا سئو برای موتورهای جستجو از جمله موارد بسیار تخصصی و مهم است. با استفاده از سئو میتوانید رتبه خود را به صورت چشمگری در موتورهای جستجو مختلف مانند گوگل افزایش دهید؛ این کار ارگانیک و زمانبر میباشد و ماندگاری بالایی دارد همانطور که گفته شد باید حتما برای این کار از متخصص یا مشاور سئو کمک بگیرید زیرا کوچکترین اشتباهی به سایت آسیب میزند.
مشاور سئو چه کمکی به ما می کند؟
مدیر یک وب سایت، برای بهینه سازی سایت خود باید از یک سئو کار حرفه ای یا همان مشاور سئو کمک بگیرد. این شخص باید به تمام اطلاعات و اصول سئو مسلط بوده و راهکارهای مختلفی به شما ارائه دهد. از آن جایی که مشاور سئو متخصص بالا آوردن رتبه سایت شما است، با برنامهریزی مناسب میتواند شما را به هدفتان که همان سئو و برند شدن است برساند. پس تنها کاری که باید انجام دهید این است که برای رسیدن به اهدافتان در اولین فرصت به یک مشاور سئو مراجعه کنید.
حسین محمدپور مشاور سئو و بازاریابی :
- طراح و برگزار کننده دوره جامع استادی سئو
- متخصص سئو و دیجیتال مارکتینگ
- مدیر و موسس وب سایت مدیر سرور
- برگزار کننده بیش از ۱۰۰ دوره تخصصی سئو و دیجیتال مارکتینگ
- مشاور سئو و برندینگ مجموعه گل و گیاه منصوری، هاستینگ وب دیتا، مجموعه کفاسبی سنگ رضایی و …
همانطور که در بالا اشاره شد، مشاور سئو کسی است که بسته به شرایط مختلف، می تواند کمک شایانی به افزایش رتبه سایت شما کند. این شرایط عبارتند از:
- مرحله ای که وب سایت شما در آن قرار دارد: مثلا اگر در مرحله راه اندازی یک وب سایت باشید مطالبی که برای شما توضیح داده میشود با زمانی که یک سایت را به طور کامل راهاندازی کردهاید متفاوت است.
- نوع وب سایت شما: مثلا مشاوره برای یک وب سایت آموزشی که از مطالب آموزشی تشکیل شده است با مشاوره برای یک وب سایت فروشگاهی کاملا متفاوت است.
- مبلغ مورد نظر شما برای هزینه در زمینهی بهینه سازی وب سایت: بهینه سازی سایت از جمله موارد پرهزینه برای افزایش رتبه وب سایت میباشد. زمانی که شما مبلغ مورد نظر خود را به مشاور سئو اعلام میکنید، مشاور نیازهای شما را به صورت تخصصی بررسی خواهد کرد و به شما شرح فعالیتها را اعلام مینماید. این کار باعث میشود شما ابتدا به بررسی و بهینهسازی در موارد مهمتر بپردازید و بعد در فرصتی مناسبتر، عوامل کوچک را نیز مورد بررسی قرار دهید.
در این بخش ما قصد داریم به بررسی برخی از مواردی که مشاور سئو باید برای شما ارائه دهد بپردازیم؛ با توجه به شرایط وب سایت خود و مرحله ای که در آن قرار دارید، از منوی آکاردئونی زیر یک گزینه را انتخاب کرده و مطالعه کنید:
- در صورتی که کسب کار شما دارای برند خاصی نمیباشد، یک مشاور سئو باید در انتخاب نام دامنه به شما کمک کند. برای انتخاب نام یک دامنه عواملی مانند تعداد کاراکترها یا قدمت آن بسیار تاثیر دارد و این عوامل را متخصص سئو باید حتما در نظر بگیرد.
- پیشنهاد بهترین سرور و هاستینگ با فضای کافی، همچنین متناسب با مبلغی که قصد دارید برای آن هزینه کنید.
- دو روش برای راه اندازی یک وب سایت وجود دارد، اولین روش استفاده از یک سیستم مدیریت محتوای آماده مثل وردپرس و پرستاشاپ و.. است. دومین روش که هزینه بیشتری هم دارد کد نویسی یک سیستم مدیریت محتوا از صفر تا صد میباشد. اما یکی از مزیتهای روش دوم این است که کد ها بسیار بهینه نوشته شده و پس از راه اندازی وب سایت دیگر با مشکلاتی مثل حجم زیاد کدهای قالب یا سرعت پایین وب سایت مواجه نمیشوید. با این حال نمیتوان دقیق گفت که روش دوم نسبت به روش اول برتری دارد. با مواردی که گفته شد و در نظر گرفتن هزینه و زمان مدنظر، مشاور بهترین راه را به شما پیشنهاد میکند.
- بررسی نحوه فعالیت وب سایت شما در چند ماه گذشته: مشخصاً فعالیت یک وب سایت ثابت نبوده و در بازههای زمانی مختلف متغیر است. برای بررسی این تغییرات ابزار های زیادی وجود دارد تا شما را از وضعیت سایت آگاه کند. این ابزارها عوامل مختلفی را برای ارائه وضعیت سایت بررسی میکنند. برای مثال جمع آوری تعداد بک لینک های وب سایت و همچنین بررسی معتبر یا غیر معتبر بودن آنها از این موارد میباشد.
- بررسی رقبای وب سایت: با استفاده از ابزارهای موجود، مشاور سئو به بررسی وضعیت وب سایتهای مشابه با وب سایت شما میپردازد. سپس میتواند مجموعه کارهایی که توسط وب سایت رقبای شما انجام شده و نتیجه ی مثبت داده را به شما نیز اعلام کند. برای مثال میتواند بک لینک های معتبری که سایت های مشابه شما آن ها استفاده کرده اند را شناسایی کرده و به شما گزارش دهند.
- مشاوره در زمینه ی تولید محتوای منحصر به فرد: اگر تمام محتوای سایت شما تولید شده است، مشاور SEO با بررسی محتوا، کیفیت آن را میسنجد و موارد لازم را برای شما شرح میدهد. به یاد داشته باشید، بهترین کار برای سایت های محتوا محور این است که محتوای شما از همه نظر خاص و منحصر به فرد باشد (برای سایت های محتوا محور، بهتر است هر مقاله کمتر از دوهزار کلمه نباشد.). همیشه سعی داشته باشید محتوایی تولید کنید که سایت های مشابه، از آن در وب سایت های خود استفاده کنند؛ نه اینکه شما محتواها را از سایت های دیگر کپی کنید. اگر سایت های مشابه، مطالب را از سایت شما بردارند از نظر گوگل برای شما امتیاز مثبت دارد و در افزایش رتبهی وب سایت کمک شایانی میشود. اما اگر برعکس این مسئله اتفاق بیوفتد، نه تنها سایت شما ارتقا پیدا نمیکند، بلکه رتبهی رقبای شما نیز افزایش مییابد.
- مشاوره های مناسب برای کاهش bounce rate: یک مشاور سئوی حرفهای سایت شما را از همه نظر مورد بررسی قرار میدهد. سپس کارهای لازم را به شما اعلام میکند تا بتوانید کاربر را مدت زمان بیشتری در سایت نگه دارید و او را با کلیک کردن بر روی لینکها و دکمههای مختلف به بخشهای دیگر سایت خود هدایت کنید. این امر باعث میشود نرخ (bounce rate) کاهش پیدا کند.
- بررسی کلمات کلیدی و انکرتسک ها: مشاور پس از بررسی محتوای وب سایت، کلمات کلیدی مناسب را به شما پیشنهاد میدهد. همچنین تکرار تعداد کلمات کلیدی را نیز بر اساس تعداد کلمات کل محتوا سنجیده و به شما اعلام میکند. مثلا بررسی میکند که از هر کلمه ی کلیدی، حداقل چه تعداد مقاله باید در سایت شما وجود داشته باشد.
- مشاوره در زمینه ی لینک دهی: از دیگر وظایف مشاور سئو، نحوه ی بک لینک گرفتن از سایت های دیگر میباشد؛ مثلا بررسی follow یا nofollow بودن لینک ها که احتیاج به تخصص در زمینهی سئو دارد (البته تمامی لینکها به صورت پیش فرض follow هستند). همچنین باید اعتبار صفحات مختلف سایت شما را بررسی کرده و سپس به شما مشاورهای در زمینه ی نحوه لینک دهی داخلی صفحات بدهد. این امر باعث میشود تا بتوانید از صفحاتی که اعتبار بیشتری دارد به صفحات با اعتبار کمتر لینک دهی کنید تا اعتبار این صفحات را نیز افزایش دهید. البته این کار احتیاج به تخصص و مهارت دارد و بدون کمک و مشاوره امکان پذیر نیست و ممکن است نتیجه عکس دهد.
- بررسی نحوه فعالیت وب سایت شما در چند ماه گذشته: همانطور که در بخش وب سایت محتوا محور گفته شد، فعالیت یک وب سایت با عوامل مختلفی از جمله محتوا و لینکهای موجود در آن سنجیده میشود. در وب سایتهای فروشگاهی اطلاعاتی مثل توضیحات محصول در وضعیت سایت نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند.
- بررسی رقبای وب سایت: با استفاده از ابزارهای موجود، مشاور سئو به بررسی وضعیت وب سایت های مشابه با وب سایت شما میپردازد. سپس میتواند مجموعه کارهایی که توسط وب سایت رقبای شما انجام شده و نتیجه ی مثبت داده را به شما نیز اعلام کند. برای مثال میتواند بک لینکهای معتبری که سایت های مشابه شما آن ها استفاده کردهاند را شناسایی کرده و به شما گزارش دهند.
- مشاوره در زمینه ی صفحات فرود وب سایت (landing page): صفحات فرود، به صفحاتی گفته میشود که صاحبان کسب و کار تمایل دارند کاربر را به سمت این صفحات جذب کنند و بیشتر برای تبلیغات از آنها استفاده میشود. وظیفه مشاور در زمینه صفحه فرود این است که بهترین نوع این صفحه را بر اساس نیاز و محتوای وب سایت شما معرفی کند. در آخر شما باید با یک طراح صفحه فرود هماهنگیهای لازم جهت طراحی را انجام دهید.
با همه حرف هایی که گفته شد مشاور سئو نقش بسیار مهمی در پیشرفت یک سایت دارد. پس بهتر است با بررسی های لازم یک مشاور سئو حرفه ای را انتخاب و با این کار موفقیت سایت خود را تضمین کنید. مهندس محمدپور یکی از مشاوران سئو میباشد که در این زمینه تخصص بالا و تجربه کافی داشته و میتواند به شما کمک کند.
نحوه برقراری ارتباط با مشاور سئو:
- شماره تماس: ۰۲۱۶۶۳۹۳۱۱
- آدرس ایمیل: modireserver@gmail