جی تی متریکس چیست؟ آموزش آنالیز سرعت سایت در gtmetrix

جی تی متریکس چیست؟

فهرست مقاله

تست سرعت یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید برای بهبود سئو وب‌سایت خود انجام دهید؛ زیرا تجربه نشان داده که حدود نیمی از کاربران تنها پس از گذشت سه ثانیه از ورود به صفحه، در صورت لود نشدن از آن خارج می‌شوند. زمانی که می‌خواهید برای بررسی عملکرد وب‌سایتتان تست‌های سرعت را اجرا کنید، گزینه‌های زیادی پیش روی شما قرار می‌گیرد. یکی از این ابزارها جی تی متریکس (Gtmetrix) نام دارد که در این مقاله می‌خواهیم درباره چگونگی استفاده از آن و تحلیل داده‌هایی که ارائه می‌دهد، صحبت کنیم.

این ابزار و ابزارهای شبیه به آن بر اساس معیارهای مختلفی سرعت وب‌سایت شما را تجزیه‌وتحلیل کرده و به آن امتیاز می‌دهند. این نتایج در قالب یک صفحه با کدهای مشخص به شما نشان داده می‌شود که ممکن است در صورت آشنایی نداشتن با این ابزار، تحلیل را برای شما دشوار کند؛ اما صرف زمان برای تحلیل این نتایج نه‌تنها می‌تواند امتیازات شما را افزایش دهد بلکه می‌تواند عملکرد سایت شما را نیز بهبود ببخشد.

 

جی تی متریکس چیست؟

جی تی متریکس یک ابزار برای سنجش سرعت بارگذاری سایت است که توسط GT.net توسعه داده شده است. این ابزار یکی از شناخته‌شده‌ترین ابزارهای تست سرعت در دنیای وب امروز است. در مقایسه با سایر ابزارهای توسعه‌دهنده، جی تی متریکس یک ابزار بسیار آسان است و مبتدیان خیلی سریع می‌توانند کار با آن را شروع کنند. این ابزار را درواقع می‌توان ترکیبی از Google PageSpeed Insights و Yslow دانست؛ زیرا برای دادن امتیاز یا ارائه توصیه‌های لازم از روش‌های این دو ابزار استفاده می‌کند.

 

امکانات ابزار جی تی متریکس

یکی از بزرگ‌ترین حسن‌های جی تی متریکس این است که نسخه اصلی آن به‌صورت کاملاً رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. درنتیجه برای دسترسی به برخی از گزینه‌های این ابزار تنها کافی است یک حساب کاربری ایجاد کنید. با داشتن حساب کاربری در این بستر می‌توانید به گزینه‌هایی فراتر از آنچه در نسخه رایگان در دسترستان قرار می‌گیرد، دسترسی پیدا کنید. از مهم‌ترین این گزینه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • توانایی انتخاب موقعیت مکانی

نخستین ویژگی توانایی انتخاب مکانی است که قصد دارید URL خود را در آن امتحان کنید. مکان فیزیکی که در اینجا انتخاب می‌کنید، همان‌جایی است که در واقعیت وب‌سایت خود را از آنجا مدیریت می‌کنید. هر چه این مکان به مکان واقعی شما نزدیک‌تر باشد، تأخیر کمتری داشته و درنتیجه سرعت بارگذاری شما نیز سریع‌تر خواهد بود. در حال حاضر دالاس آمریکا، هنگ‌کنگ چین، لندن انگلستان، بمبئی هند، سیدنی استرالیا، سائوپائولو برزیل و ونکوور کانادا محل‌های موجود در جی تی متریکس هستند.

  • توانایی انتخاب مرورگر

می‌توانید سرعت وب‌سایت خود را با استفاده از مرورگرهای مختلف آزمایش کنید. همچنین می‌توانید این کار را با نسخه‌های موبایل این مرورگرها نیز تکرار نمایید.

  • امکان تغییر سرعت اتصال

با استفاده از این گزینه می‌توانید انواع اتصال‌ها را شبیه‌سازی کرده و درنتیجه تأثیر آن‌ها را بر سرعت بارگیری صفحه امتحان کنید.

  • ایجاد یک فیلم

ایجاد فیلم با استفاده از جی تی متریکس به شما کمک می‌کند که از دید یک کاربر به وب‌سایت خود نگاه کنید. درنتیجه با ساختن یک فیلم می‌توانید به‌خوبی از نحوه ارائه صفحه خود به کاربر اطلاع پیدا کنید. به‌این‌ترتیب می‌توانید اشکالات موجود را از دید کاربر بررسی کرده و برای رفع آن‌ها تلاش کنید.

  • AdBlock Plus

با استفاده از این گزینه می‌توانید تأثیر کامل تبلیغات بر روی زمان بارگیری را بررسی کنید. این گزینه زمانی برای شما سودمند خواهد بود که از یک شبکه تبلیغاتی مانند Google Adsense استفاده می‌کنید.

علاوه بر موارد ذکرشده، ساخت حساب کاربری در جی تی متریکس می‌تواند امکانات دیگری را مانند متوقف کردن تست در حال اجرا، استفاده از احراز هویت HTTP، امکان قرار دادن URL در لیست سفید و لیست سیاه، وضوح صفحه، نسبت پیکسل دستگاه و لغو نمایندگی کاربر به شما ارائه دهد.

 

تجزیه‌وتحلیل با ابزار تست سرعت جی تی متریکس

یک صفحه وب ممکن است با ابزارهای مختلفی مانند HTML، جاوا اسکریپت، CSS و تصاویر ساخته شده باشد. هر یک از این‌ها برای ارائه آنچه در وب‌سایت خود مشاهده می‌کنید، نیاز به مواد اولیه خاصی دارند. به‌طورمعمول هر چه مقدار این مواد اولیه موردنیاز بیشتر باشد، سرعت بارگیری وب‌سایت شما کاهش خواهد یافت. در ادامه قصد داریم قسمت‌های مختلف جی تی متریکس را بررسی کرده و درباره هریک جزییات بیشتری را به شما ارائه کنیم.

  • گزارش عملکرد جی تی متریکس (امتیازات و جزییات عملکرد)

زمانی که وب‌سایت وردپرسی خود را از طریق جی تی متریکس اجرا می‌کنید، یک گزارش عملکرد برای شما ساخته می‌شود که دو بخش اصلی دارد: امتیاز جی تی متریکس و Web Vital. امتیاز جی تی متریکس نیز با توجه به دو معیار محاسبه می‌شود:

  1. کارایی جی تی متریکس که امتیاز عملکرد از ابزار حسابرسی سایت لایت هاوس است.
  2. ساختار جی تی متریکس که می‌تواند با استفاده از یک عملکرد اختصاصی کارکرد کلی یک صفحه را ارزیابی کند.

در سال ۲۰۲۰ گوگل یک مجموعه استاندارد از معیارهای عملکرد وب و تجربه کاربر را به نام Web Vital ارائه داد. این ابزار از معیارهای مختلفی تشکیل شده است؛ اما از این میان تنها تعداد کمی از معیارها در جی تی متریکس در نظر گرفته می‌شوند که ازجمله آن‌ها می‌توان به (LCP)Largest Contentful Paint، (TBT)Total Blocking Time و (CLS)Cumulative Layout Shift اشاره کرد.

LCP مدت‌زمانی است که برای بارگیری بزرگ‌ترین قسمت صفحه شما لازم است. این قسمت بسته به نوع سایت می‌تواند یک محتوای متنی، تصویر یا فیلم باشد. TBT نیز مدت‌زمانی است که یک صفحه پیش از تعامل کاربر با آن بلاک شود. رندر بلاکینگ CSS و JS می‌تواند تأثیر به سزایی در TBT داشته باشد.

CLS درواقع به تغییر عناصر در هنگام بارگیری صفحه اشاره دارد. گزارش عملکرد جی تی متریکس یک تجسم سرعت نیز در خود دارد. این تجسم درواقع جدول زمانی رخ دادن وقایع کلیدی را در هنگام بارگذاری صفحه نشان می‌دهد. مثلاً اینکه در چه ثانیه‌ای پس از باز شدن سایت عنوان یا تصاویر نمایش داده شدند.

  • کارایی

تب بعدی کارایی جی تی متریکس نام دارد. در این صفحه تعداد دیگری از داده‌های مفید برای بررسی سرعت سایت نشان داده می‌شوند. شاخص سرعت (SI)، زمان تعامل (TTI) و اولین محتوای نمایش داده شده (FCP) مهم‌ترین معیارهایی هستند که در صفحه کارایی جی تی متریکس نمایش داده می‌شوند. در بخش عملکرد جی تی متریکس آنچه باید اصلاح کنید به‌طور دقیق نمایش داده نمی‌شود؛ اما با استفاده از اطلاعات این صفحه می‌توانید یک دید کلی درباره اینکه کدام معیارها در تغییر تجربه کاربری اهمیت دارند، پیدا کنید.

در پایین صفحه جی تی متریکس تعدادی آمار دیگر مانند زمان ارسال نخستین بایت و زمان بارگذاری کامل را نیز برای فهم بهتر عملکرد به شما نشان خواهد داد. این معیارها که به زمان‌بندی مرورگر مشهور هستند، تقریباً قدیمی شده‌اند و در گذشته اهمیت بیشتری داشتند. به همین دلیل در حال حاضر توصیه می‌شود که بهینه‌سازی سایت خود را مطابق با معیارهای Web Vital انجام دهید. به عبارت بهتر بهینه‌سازی برای Web Vital می‌تواند بهینه‌سازی معیارهای زمان‌بندی مرورگر را هم در بر داشته باشد.

  • ساختار

زبانه ساختار در جی تی متریکس جایی است که می‌توانید موضوعات خاصی را که بر عملکرد سایت شما تأثیرگذار هستند، مشاهده کنید. این صفحه برای شما بسیار مفید است؛ زیرا می‌تواند اطلاعاتی مانند از بین بردن خطای Render Blocking resources و رفع خطای Minify CSS را برای شروع بهینه‌سازی سایت در اختیار شما قرار دهد. به‌طورکلی بهبود این موارد در سایت می‌تواند منجر به افزایش سرعت بارگذاری سایت شود:

  • ارائه تصاویر کوچک

همیشه باید تلاش کنید تا تصاویر خود را با یک مقیاس و اندازه خاص بارگذاری کرده و به CSS اجازه تغییر اندازه آن‌ها را ندهید. اگر از وردپرس استفاده می‌کنید، اندازه تصاویر شما به‌طور پیش‌فرض در هنگام بارگذاری متناسب با اندازه تعیین‌شده در کتابخانه رسانه تغییر خواهد کرد. برای دستیابی به این تنظیمات باید مسیر «تنظیمات > رسانه» را دنبال کنید. در این قسمت می‌توانید حداکثر عرض تصاویر خود را متناسب با عرض صفحه سایتتان تغییر بدهید. همچنین می‌توانید با استفاده از یک پلاگین بهینه‌سازی تصویر اندازه آن‌ها را به‌طور خودکار تغییر دهید.

  • رفع خطای Inline Small CSS

به دلیل اینکه درج فایل‌های اکسترنال CSS توسط برنامه‌نویس باعث افزایش اندازه درخواست‌ها و درنتیجه کاهش سرعت بارگیری می‌شود، توصیه می‌شود که تا حد امکان از تعداد این فایل‌ها بکاهید. برای اینکه CSS خود را Inline کنید می‌تواند از افزونه‌های رایگان مانند Autoptimize استفاده کنید. برای این کار تنها کافی است گزینه Inline all CSS را فعال کنید. پس‌ازآن باید پرونده‌های CSS اضافه را که درون این افزونه قرار ندارند، حذف نمایید.

  • رفع خطای Inline Small JavaScript

موردی که در شماره دوم این فهرست برای CSS ذکر شد، در مورد جاوا اسکریپت هم صدق می‌کند. این کار می‌تواند باعث افزایش سرعت سایت و بهبود عملکرد آن به دنبال کاهش تعداد درخواست‌ها شود. برای رفع این خطا نیز می‌توانید گزینه Autoptimize را از قسمت تنظیمات جاوا اسکریپت انتخاب کنید.

  • پاک کردن حافظه کش مرورگر

به دلیل اینکه HTTP هیچ هدر حافظه‌ای ندارد، مقداری داده کش در سرور وب شما ایجاد می‌شود. پاک کردن این حافظه می‌تواند به بهبود سرعت سایت شما کمک کند. البته انجام این کار تنها بر روی منابعی که کنترل آن‌ها در دست خودتان است، امکان‌پذیر است.

  • رفع خطای Serve Resources from a consistent URL

اگر هر نوع فایل یکسانی را با آدرس‌های متفاوت در صفحه سایت خود بارگذاری کنید، این خطا در جی تی متریکس به شما نمایش داده می‌شود. هرچه تعداد فایل‌های تکراری بیشتر باشد درنتیجه تعداد درخواست‌های سایت نیز بیشتر شده و درنهایت سرعت سایت کاهش پیدا می‌کند.

  • انتقال فایل‌های جاوا اسکریپت به Footer

فایل‌های جاوا اسکریپت یک نمونه از فایل‌های اصلی هستند که در کدنویسی وب‌سایت استفاده می‌شوند. این فایل‌ها معمولاً حجم زیادی دارند. اگر این فایل‌ها در Header قرار بگیرند، مرورگر به‌طور خودکار ابتدا این فایل‌ها را اجرا خواهد کرد. درنتیجه سرعت بارگذاری وب‌سایت کاهش خواهد یافت. جابجایی این فایل‌ها به Footer باعث می‌شود که اجزای اصلی صفحه ابتدا به کاربر نمایش داده شده و درنهایت با توجه به محتوای کدهای جاوا اسکریپت سایر قسمت‌ها به آن اضافه شوند. برای رفع این مشکل می‌توانید از افزونه‌های رایگان Autoptimize یا Async JavaScript استفاده کنید.

  • کاهش تعداد و حجم فایل‌های جاوا اسکریپت و CSS

منظور از این کاهش در واقع حذف همه نویسه‌های غیرضروری از کد منبع بدون تغییر عملکرد آن است. با این کار می‌توانید بایت داده را ذخیره کرده و سرعت بارگیری، تجزیه و زمان اجرا را افزایش دهید. برای این کار هم می‌توانید از پلاگین Autoptimize استفاده کنید. تنها کافی است که دو گزینه بهینه‌سازی را برای کدهای جاوا اسکریپت و CSS علامت‌گذاری کنید.

  • بهینه‌سازی تصاویر

تصاویر به‌طور متوسط ۶۶ درصد از وزن کل صفحه وب را به خود اختصاص می‌دهند؛ بنابراین وقتی صحبت از بهینه‌سازی سایت وردپرس به میان می‌آید، تصاویر باید نقطه شروع شما باشند. این بخش حتی از اسکریپت‌ها و فونت‌ها نیز مهم‌ترند. برای بهبود تصاویر باید از یک افزونه بهینه‌سازی تصویر استفاده کنید. به‌این‌ترتیب تصاویر شما به‌طور خودکار فشرده شده و اندازه آن‌ها تغییر می‌کند. درنتیجه می‌توانید از بارگیری سریع آن‌ها اطمینان حاصل کنید.

  • کاهش زمان پاسخ اولیه سرور

منظور از زمان پاسخ سرور مدت‌زمانی است که از ارسال درخواست کاربر برای باز کردن صفحه تا بالا آمدن مطالب آن طول می‌کشد. در سایت‌های وردپرس یکی از عوامل اصلی کندی زمان پاسخگویی اولیه سرور در وردپرس نداشتن Page Caching است. در غیاب این مورد وردپرس از PHP برای ایجاد پویای صفحات یکتا برای هر درخواست استفاده می‌کند. درنتیجه به‌سرعت تحت تأثیر درخواست‌ها قرار می‌گیرد. با اضافه کردن Page caching سایت شما می‌تواند از HTML استفاده کند که بسیار سریع‌تر و مقیاس‌پذیرتر از PHP برای انجام درخواست‌های هر صفحه است.

  • کاهش حجم فایل‌های HTML

درست مانند CSS و جاوا اسکریپت، HTML هم باید برای صرفه‌جویی در بایت داده‌ها و درنتیجه سرعت بخشیدن به زمان اجرا، کاراکترهای غیرضروری خود را حذف کند. برای کاهش حجم فایل‌های HTML نیز می‌توانید گزینه Optimize HTML Code را در پلاگین Autoptimize فعال کنید.

  • فعال کردن فشرده‌سازی GZIP

GZIP یک نرم‌افزار کاربردی است که برای فشرده‌سازی فایل‌ها استفاده می‌شود. فشرده‌سازی GZIP در سمت سرور فعال است و با استفاده از آن می‌توانید اندازه HTML و پرونده‌های جاوا اسکریپت را کاهش دهید؛ اما این نرم‌افزار برای فشرده‌سازی تصاویر کاربردی ندارد. استفاده از GZIP یکی از ساده‌ترین بهینه‌سازی‌هایی است که می‌توانید در هنگام استفاده از وردپرس انجام دهید.

  • به حداقل رساندن جابجایی در میان URL ها

باید هدایت مجدد HTTP از یک URL به آدرس دیگر را به حداقل برسانید. این کار باعث کاهش RTT های اضافی و درنتیجه زمان انتظار برای کاربر می‌شود. هدایت مجدد در وردپرس سرعت سایت شما را کاهش می‌دهد؛ بنابراین باید زمان گذاشته و این تغییر مسیرها را به حداقل برسانید.

  • مشخص کردن یک اعتبارسنج برای کش سرور

تنظیم نبودن کش سرور باعث می‌شود که محتواهای هدر HTTP که به‌طور خودکار برای بهینه‌سازی سرعت سایت ارسال می‌شوند، وجود نداشته باشند. وظیفه اعتبارسنج‌ها تعیین تاریخ و ورژن فایل‌های کش شده است. اگر Header‌های HTML پیدا نشوند، به ازای هر پاسخ سرور، یک درخواست جدید برای منبع ایجاد می‌شود که افزایش بار سرور را به دنبال دارد. با استفاده از این Header‌ها در حافظه کش درخواست‌های بعدی دیگر از سرور بارگیری نمی‌شوند. درنتیجه می‌توانند پهنای باند را ذخیره کنند. درنتیجه عملکرد کاربر بهبود پیدا خواهد کرد.

  • تعیین ابعاد تصاویر

علاوه بر اینکه به CSS برای تغییر اندازه تصاویر اجازه نمی‌دهید، باید ابعاد تصاویر را تعیین کنید. به این معنا که باید عرض و ارتفاع تصویر را در کد HTML خود بگنجانید.

  • رشته‌های کوئری را از منابع استاتیک حذف کنید.

بیشتر پرونده‌های CSS و جاوا اسکریپت معمولاً در انتهای URL خود آدرس نخستین فایل CSS یا جاوا اسکریپت را نوشته‌اند. برخی از سرورهای پروکسی قادر نیستند که این رشته‌های کوئری را کش کنند. حتی اگر یک هدر cash-control: public در آن‌ها وجود داشته باشد. درنتیجه مدت زیادی را صرف خواندن و کش کردن این فایل‌ها کرده و سرعت را کاهش می‌دهد؛ بنابراین با حذف این رشته‌ها می‌توانید حافظه کش خود را بهبود ببخشید.

  • مشخص کردن Header Vary: Accept Encoding

این Header یکی از هدرهای HTTP است که باید در هر پاسخ سرور مبدا وجود داشته باشد. این Header به مرورگر می‌گوید که آیا مشتری می‌تواند نسخه‌های فشرده شده محتوا را مدیریت کند یا خیر. معمولاً زمانی که فشرده‌سازی GZIP فعال باشد، این مورد نیز برطرف می‌شود.

  • نمودار آبشار جی تی متریکس

نمودار آبشار جی تی متریکس می‌تواند تمامی درخواست‌های منفرد را در صفحه وب نمایش دهد. درنتیجه شما می‌توانید هر درخواست را تجزیه‌وتحلیل کنید تا متوجه دلیل تأخیر و مشکلات عملکردی در سایت خود بشوید. در ادامه تعریف دقیق‌تری از معنای رنگ‌ها و درخواست‌های مختلف را در این نمودار برای شما آورده‌ایم.

  • قهوه‌ای: مسدود کردن

وقتی یک مرورگر یک صفحه وب را بارگیری می‌کند، منابع جاوا اسکریپت و CSS معمولاً مانع از نمایش صفحه وب تا بارگیری و پردازش کامل آن‌ها توسط مرورگر می‌شوند. این تأخیر زمانی به‌عنوان مسدودکننده در نمودار آبشار جی تی متریکس و با رنگ قهوه‌ای نشان داده می‌شود.

  • جستجوی DNS

سرورهایی به نام Domain Name Servers وجود دارند که اطلاعات مربوط به وب‌سایت شما و آدرس IP شما را نگهداری می‌کنند. هنگامی که برای نخستین بار وب‌سایت خود را از طریق جی تی متریکس اجرا می‌کنید، جی تی متریکس برای یافتن اطلاعات IP باید سوابق DNS را جستجو کند. درنتیجه زمان جستجو افزایش پیدا می‌کند.

زمانی که وب‌سایت را برای دومین بار با جی تی متریکس آزمایش می‌کنید، جی تی متریکس اطلاعات IP را در حافظه کش خود ذخیره کرده و نیازی به انجام جستجو نیست. درنتیجه وب‌سایت چند بار پس از اجرای جی تی متریکس سریع‌تر ظاهر خواهد شد؛ بنابراین بهتر است چندین آزمون گرفته و از آن‌ها میانگین‌گیری کنید. مگر اینکه DNS را برای بخشی از گزارش خود نیاز داشته باشید. همچنین برای سرعت بخشیدن به DNS می‌توانید از پیش تنظیم آن استفاده کنید. به‌این‌ترتیب مرورگر جستجوی DNS را در صفحه‌ای در پس‌زمینه انجام می‌دهد.

  • سبز: اتصال

زمان اتصال در جی تی متریکس به اتصال TCP یا زمان کل موردنیاز برای اتصال TCP اشاره دارد. می‌توانید به این موضوع به‌عنوان یک روش ارتباطی میان هاست، سرویس‌گیرنده و سرور که انجام آن لازم است، نگاه کنید.

  • قرمز: ارسال

زمان ارسال درواقع همان زمانی است که مرورگر وب برای ارسال داده‌ها به سرور نیاز دارد.

  • بنفش: انتظار

زمان انتظار در جی تی متریکس درواقع به زمان موردنیاز برای ارسال بایت اول اطلاق می‌شود که در برخی از ابزارها به نام TTFB شناخته می‌شود. TTFB یک ابزار سنجش به‌عنوان نشانه‌ای از پاسخگویی یک سرور یا منبع شبکه است. به‌طورکلی می‌توان گفت TTFB کمتر از ۱۰۰ میلی‌ثانیه قابل‌قبول است. اگر به محدوده ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌ثانیه نزدیک شوید احتمالاً اشتباهی در پیکربندی رخ داده یا زمان آن رسیده است که به یک هاست بهتر بروید. برای کاهش TTFB باید اطمینان حاصل کنید که هاست شما حافظه کش مناسب و استفاده از CDN را در اختیار دارد.

  • خاکستری: دریافت

زمان دریافت درواقع زمانی است که مرورگر برای دریافت داده از سرور نیاز دارد.

  • زمان‌بندی رویداد

هر بار که شما صفحه‌ای را درخواست می‌کنید، موارد موردنیاز شما در یک زمان خاص ارائه و بارگیری می‌شوند.

  • رنگ اول (خط سبز): اولین نقطه‌ای که مرورگر هر نوع نمایش در صفحه مانند نمایش رنگ پس‌زمینه را انجام می‌دهد.
  • لود شدن DOM (خط آبی): نقطه‌ای که DOM آماده است.
  • در حال لود شدن (خط قرمز): وقتی پردازش و بارگیری تمام منابع موجود در صفحه به پایان رسید.
  • لود شدن کامل (خط بنفش): نقطه‌ای که پس از رویداد در حال لود شدن به مدت ۲ ثانیه پس از اینکه فعالیت شبکه‌ای وجود ندارد، روشن می‌شود.
  • Header‌های پاسخ HTTP

می‌توانید با کلیک بر روی یک درخواست جداگانه آنچه را که هدرهای پاسخ HTTP نامیده می‌شوند، ببینید. این پاسخ‌ها می‌توانند اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهند. به‌عنوان‌مثال می‌توانید بلافاصله مواردی را مانند GZIP در وب سرور، اجرا از طریق HHVM، حافظه کش در حال سرویس‌دهی، Header‌های کنترل حافظه کش، معماری سرور، Header‌ها و عامل کاربر مرورگر را مشاهده کنید.

  • ویدئو

آخرین نسخه از جی تی متریکس برای کمک به شما در رفع خطاهای دید و مشکلات عملکردی برگه ویدیو را به سربرگ‌های خود افزوده است. با فعال کردن ویژگی فیلم، جی تی متریکس به‌طور خودکار شروع به ضبط فیلمی می‌کند که نحوه بارگذاری یک صفحه برای هر تست عملکرد را نشان می‌دهد. این ویژگی برای اشکال‌زدایی از مشکلات بصری کاربر که به هنگام استفاده از یک مرورگر خاص یا اندازه صفحه مشخص به وجود می‌آیند بسیار کاربردی است.

  • تاریخ

در برگه تاریخچه می‌توانید تمامی تست‌های گذشته را که برای سرعت خود انجام داده‌اید، مشاهده کنید. در حساب‌های رایگان تعداد تست‌های ذخیره‌شده دارای محدودیت است. همچنین می‌توانید یک URL را کنترل کرده و به‌این‌ترتیب عملکرد خود را در طول زمان ارزیابی کنید. یکی از ویژگی‌های بسیار جالب این زبانه، امکان مقایسه چند گزارش با یکدیگر است. با این کار می‌توانید پیشرفت‌های خود را در میزان بهینه‌سازی به‌خوبی رصد کنید.

 

افزونه‌های مورداستفاده در سایت وردپرس

  • از افزونه CDN Enabler به‌طور رایگان برای فعال کردن KeyCDN استفاده می‌شود.
  • از افزونه رایگان CAOS برای همگام‌سازی Google Analytics استفاده می‌شود.
  • افزونه premium perfmatters برای خلاص شدن از شر درخواست‌های غیرضروری HTTP و غیرفعال کردن مواردی مانند ایموجی‌ها استفاده می‌شود.
  • پلاگین برتر Gonzalez برای غیرفعال کردن بارگذاری برخی اسکریپت‌ها استفاده می‌شود.
  • از پلاگین Premium Imagify برای فشرده‌سازی تصاویر استفاده می‌شود.

 

سخن پایانی

همان‌طور که دیدید دانستن چگونگی کار با ابزار آزمایش سرعت جی تی متریکس و تحلیل نمودارهای آن، می‌تواند به شما کمک کند که برای بهبود عملکرد خود تصمیمات بهتری بگیرید. نمودار آبشار یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در جی تی متریکس است؛ زیرا علت کاهش سرعت را برای شما مشخص می‌کند؛ بنابراین می‌توان گفت که جی تی متریکس یکی از بهترین ابزارها برای تحلیل عملکرد و بهبود سرعت سایت است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

فرم ثبت نام در مسابقه فتح پرچم

برای شرکت در مسابقه باید با اطلاعات صحیح عضو شوید
ثبت نام در مسابقه
close-link