آموزش تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین (از 0 تا 100)

آموزش تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین

بعد از نصب و کانفیگ دایرکت ادمین و همچنین تأمین امنیت سرور مهم‌ترین کاری که یک مدیر سرور و یا یک وب مستر باید به‌صورت منظم انجام دهد تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین برای جلوگیری از هرگونه خطر جدی در آینده است. به جرات می‌توان گفت که نداشتن بکاپ بزرگترین کابوسی است که ممکن است در صورت بروز مشکل برای شما اتفاق بیفتد.

نبود بکاپ وب‌سایت، در بسیاری از موارد باعث نابودی یک وب‌سایت شده است ولی با داشتن آخرین رونوشت از وب‌سایت در هر زمان با بروز هر مشکلی شما قادرید تا سایت خودتان را در کمترین زمان به حالت اول برگردانید.

چنانچه اگر قصد شما از نصب و کانفیگ directadmin ارائه فضای میزبانی به کسانی است که قصد خرید هاست را دارند این مورد به شدت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند زیرا در صورتی که سرور شما به هر دلیلی دچار مشکل جدی شود و اطلاعات مشتریان از بین برود در صورتی که بکاپی از فایل‌های مشتریان خود نداشته باشید مطمئن باشید دچار دردسر بزرگی خواهید شد و باید به افراد زیادی پاسخگو باشید.

در این مقاله، شما با آموزش تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین می‌توانید به سادگی و در زمان بسیار کوتاهی یک سیستم بک اپ گیری اتوماتیک در سرور خودتان راه‌اندازی کرده و در زمانهای مشخص بدون دخالت منابع انسانی این عمل را در ساعات مشخص به خودی خود انجام شود.

 

آموزش تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین

برای شروع کار ابتدا باید با بالاترین دسترسی یعنی Admin به پنل دایرکت ادمین لاگین کرده و بر روی Admin Backup/Transfer کلیک نمایید.

آموزش تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین

همان‌طور که در عکس زیر مشاهده می‌کنید برای تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین چندین بخش وجود دارد که هرکدام را برای شما تشریح می‌کنیم.

تنظیم بکاپ دایرکت ادمین

در بخش Who : شما مشخص می‌کنید که از چه یوزرهایی می‌خواهید بکاپ بگیرید. به دو صورت انتخاب دلخواه و All Users می‌توانید تمامی اکانت ها را جهت بکاپ گیری انتخاب نمایید.

۲ – در بخش When : شما می‌توانید زمان‌بندی بکاپ گیری را انتخاب نمایید چنانچه گزینه Now را انتخاب کنید و بعد روی دکمه‌ی Submit کلیک نمایید همان لحظه عملیات بکاپ گیری انجام می‌شود اگر Cron Schedule را انتخاب کنید با دادن یک زمان‌بندی مشخص می‌توانید رأس ساعتی مشخصی از اکانتها بکاپ تهیه کنید.

۳ – در قسمت Where : با مشخص کردن لوکیشن ذخیره‌سازی به دو صورت لوکال و یا ریموت Ftp می‌توانید بکاپ گرفته‌شده را به سرور راه دور خود منتقل نمایید.

روش انتقال بکاپ به هاست و یا سرور دیگر روش امن و قابل اطمینان‌تری نسبت به تهیه بکاپ روی هاست اصلی است به دلیل اینکه اگر سرور مشتریان به هر دلیلی از دسترس خارج شد بتوانید فایل بکاپ مشتریان را از سرور دیگری که در دسترس است ریستور کرده تا سایت‌ها مجددا به درستی و در سریعترین زمان ممکن در دسترس قرار بگیرند.

۴ – در بخش What : نیز می‌توانید از دیتاهای خود به‌صورت انتخابی و یا تمامی قسمت‌ها اقدام به بکاپ گیری نمایید برای مثال زمانی فقط نیاز دارید از اکانت های Ftp خود بکاپ تهیه کنید، در اینصورت نیازی به گرفتن فول بکاپ ندارید و فقط با زدن تیکت Ftp Accounts می‌توانید از تمامی اکانت های Ftp خود بکاپ تهیه کنید.

و مرحله آخر برای تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین با ذخیره موارد اعمال‌شده بر روی دکمه Submit کلیک نمایید. فقط توجه داشته باشید به تنظیمات اعتماد نکنید و بعد از انجام مراحل بالا و گذشت مدتی زمانی به مسیر بکاپ‌ها رفته و بررسی کنید آیا به درستی و به طور کامل از هاست خود و یا مشتریان فول بکاپ گرفته می‌شود یا خیر

ممکن است به هر دلیلی مشکلی در روند بکاپ‌گیری صورت گیرد مثلا فضای هارد سرور و مکانی که شما برای بکاپ‌گیری انتخاب کرده‌اید کافی نبوده و همین امر باعث شود بدون آنکه متوجه شوید فرآیند بکاپ گیری متوقف شود.

 

گرفتن بکاپ در دایرکت ادمین

در صورت لزوم به استفاده از بکاپ قبلی سایت باید عملیات ریستور فول بکاپ انجام شود، که در صورت عدم آشنایی می‌توانید از آموزش ریستور بک آپ دایرکت ادمین استفاده کنید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز ۵ / ۵. تعداد آرا: ۱۵

اشتراک در
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فربد

سلام لطفا زمانبندی را بیشتر توضیح دهید

فرم ثبت نام در مسابقه فتح پرچم

برای شرکت در مسابقه باید با اطلاعات صحیح عضو شوید
ثبت نام در مسابقه
close-link